BIODEX KAJANG

anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my

Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH whatssup 0123953216 or call

sharifah105@gmail.com
" Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin..
wong284" Dalam kes kemandulan,kebanyakan tumpuan diberikan kepada pihak wanita, Punca kemandulan boleh dikesan dengan beberapa punca antaranya: 1) Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj 2) Penyakit dalam rahim 3) Penyakit dalam saluran tiub falopio dan kegagalan ovulasi (pengeluaran benih). **Sedarkah anda?, anda juga mungkin berdepan dengan masalah ini? **Berikhtiarlah dengan "PROGRAM KEHAMILAN BIODEX" semuanya mungkin akan tercapai dengan izin ALLAH...>>>> saya berminat membeli BIODEX sekarang... Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj " Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin......whattssup me 0123953216 or call


HOME contact us BUY BIODEX PRODUK BIODEX SOAL BIODEX
TRACK & TRACE
WAKTU SOLAT ALQURAN KEMUSYKILAN POS TESTIMONI VIDEO TESTIMONI BERTULIS orgtutorial


AMARAN PEMBELIAN DARI BIODEX KAJANG

BIODEX KAJANG 
whatssup me 0123953216 or call
**AMARAN PEMBELIAN>>>
Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH 0123953216 sharifah105@gmail.com


saya berminat membeli BIODEX sekarang��
�� anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my
��
��
BIODEX KAJANG


saya berminat membeli BIODEX sekarang

Selasa, 20 November 2012

Menggunakan Alat Ujian Kehamilan

biodex my first choice

Hasil alat ujian kehamilan - adalah salah satu perkara yang ditunggu-tunggu oleh calon ibu yang sedang menanti calon bayi yang akan hadir untuk meramaikan rumah, terutama bagi yang baru pertama kali akan menghadapi masa yang disebut hamil. Hasil alat ujian kehamilan (test pack) positif merupakan petanda seseorang dinyatakan hamil, Jadi memilih alat ujian kehamilan (test pack) yang baik dan cara menggunakan alat ujian kehamilan yang benar boleh membantu anda untuk mengesan awal kehamilan dan tentunya berguna bagi keselamatan janin.

Alat Ujian Kehamilan

Test pack ini adalah salah satu dari sekian banyak alat ujian kehamilan yang PRAKTIS dan lebih peribadi, kerana anda tidak perlu repot pergi ke makmal untuk memeriksa kehamilan. Alat yang biasa disebut home pregnancy test (atau test pack) ini banyak dijumpai di kedai, supermarket, atau farmasi dengan harga yang variatif. Mudahnya, kita sebagai kaum wanita boleh terus menguji kehamilan sendiri dan mengetahui apakah sang buah hati akan hadir atau tidak melalui hasil test pack.

Bentuk Alat Ujian Kehamilan

Bentuk alat ujian kehamilan (test pack) ada dua macam, iaitu jalur dan compact. Bezanya, bentuk jalur harus dicelupkan ke urine yang telah ditampung atau disentuhkan pada urine waktu buang air kecil. Untuk compact sudah ada tempat untuk menampung urine yang akan dititiskan. Bila anda sudah menyentuhkan alat ujian kehamilan (test pack) dengan urine, maka akan muncul hasil berupa garis merah. Kemunculan satu atau dua garis mengisyaratkan kalau test pack dilakukan dengan benar, kerana test pack mendapatkan urine yang cukup. Sebaliknya, kalau tidak muncul garis merah boleh saja disebabkan oleh kecuaian pengguna, oleh kerana itu penting bagi seseorang yang baru pertama kali menggunakan alat ujian kehamilan (test pack) untuk mengikuti panduan penggunaan. Kalau garis pertama sudah muncul, kemunculan garis kedua menyatakan seseorang dikatakan hamil. Alat ujian kehamilan (test pack) yang tepat mengesan hormon hCG (human Chorionic Gonadotropin), iaitu hormon yang dihasilkan oleh plasenta yang terbentuk setelah adanya persenyawaan.

Bila Harus Melakukan Ujian Kehamilan?

Bila melakukan ujian kehamilan? Secara umum, anda boleh memakai alat ujian kehamilan (test pack) dua hari sebelum datang bulan, atau 12 hari setelah berhubungan seks di masa subur. Ini dilakukan untuk memastikan alat ujian kehamilan (test pack) memberikan hasil yang benar. Sebagai maklumat, alat ujian kehamilan peribadi (test pack) mempunyai tahap ketepatan yang sangat tinggi, iaitu antara 99.9% (dengan catatan bila dilakukan dengan prosedur yang betul).

Apakah jumlah hCG menentukkan kepekaan dan pengesanan awal kehamilan?

Jawapannya adalah YA. Kerana semakin kecil tingkat kepekaan (HCG / ml urine), tanda seseorang hamil dapat diketahui dengan lebih cepat dan lebih awal untuk segera di lanjutkan ke pengendalian selanjutnya misalnya mengurangkan aktiviti ekstrim untuk menjaga kehamilan. Saat ini, produk-produk ujian kehamilan (test pack) yang terdapat di pasaran menawarkan pelbagai peringkat kepekaan. Alat ujian kehamilan (test pack) yang baik adalah yang mempunyai sedikit / kecil peringkat hCG / ml urinenya.

Cara Memilih Alat Ujian Kehamilan (Test Pack) Yang Baik

Dari maklumat di atas dapat disimpulkan bagaimana cara memilih alat ujian kehamilan (test pack) yang baik sebagai berikut: Waktu beli alat ujian kehamilan / test pack, cek tarikh kadaluarsanya. Sama seperti makanan, jangan membeli yang sudah lewat tamat kerana hasil tidak akan berkesan bila digunakan. Gunakan hanya alat ujian kehamilan yang ditetapkan oleh FDA. Anda boleh menyemak database online FDA untuk mengetahui tanda ditetapkan oleh mereka. Tanyakan kepada ahli farmasi anda mengenai hal ini. Semakin kecil kadar hCG yang diperlukan alat semakin tinggi tahap kepekaan / tepat alat ujian kehamilan (test pack). Memilih alat ujian kehamilan (test pack) yang praktikal misal disertai cawan takungan urine.

Tips Menggunakan Alat ujian kehamilan (test pack) yang benar

Agar tidak salah masa menggunakan alat uji kehamilan ini, ada baiknya kalau anda melakukannya dengan betul. Ini ada tips menggunakan alat uji kehamilan (test pack) yang benar secara umum: Buat yang belum pernah menggunakan, baca dengan teliti maklumat dan panduan pengguna yang ada di dalam kotak. Sebaiknya jangan minum air berlebihan waktu akan menggunakan test pack, kerana urine yang terlalu cair boleh menjejaskan hasil test pack. Lakukan test pada pagi hari setelah bangun tidur, kerana kadar hCG terbanyak terdapat pada urin tersebut. Setelah menyentuhkan urin ke test pack, diamkan selama1 minit. Setelah itu akan muncul garis-garis pada test pack sebagai tanda hamil atau tidak. Bila didapati tanda positif kunjungi doktor untuk memastikan bahawa memang benar-benar hamil dan mendapat nasihatnya, kerana rawatan yang benar sejak awal sangat penting buat calon buah hati dan calon ibu. Kalau hasilnya negative...
BETTER ANDA DISYORKAN PENGGUNAAN PRODUK BIODEX .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WHi BiodeX perungkai masalah anda..biodex my first choice
biodex kajang

saya berminat membeli BIODEX sekarang
READ THIS???
PROGRAM BIODEX KEHAMILAN

Herba yang terdapat dalam Program Kehamilan Biodex itu ialah manjakani, kacip fatimah, madu dan sebagainya serta digabungkan dengan bahan lain seperti klorofil, spirulina, bijirin, perubatan sinseh, ayurveda dan perubatan Islam. Formula tersebut dibuat dalam bentuk pemakanan dan minuman serta perlu diambil hari-hari.

Daripada respons yang diterima, ramai wanita yang berjaya hamil setelah mengambil produk rangkaian pemakanan Biodex. Ada yang telah 16 tahun mendirikan rumahtangga dan tidak memiliki anak kini sudah mempunyai cahaya mata sendiri. Malah lebih mengkagumkan kerana beberapa pengguna dikurniakan anak kembar. Selain itu rangkaian pemakanan Biodex sesuai untuk wanita yang menghadapi masalah fibroid, ketumbuhan, haid tidak menentu dan hormon tidak seimbang.

*Wanita yang hanya mempunyai sebelah ovari, tersumbat, sempit, telur tidak matang, terlalu kecil atau lemah serta sengugut boleh mengamalkan pengambilan Biodex.

* Begitu juga dengan remaja yang menghadapi masalah senggugut.

* Wanita yang berbadan gempal dan akan berkahwin elok mengambil Biodex.

* bagi tujuan pelangsingan, melancarkan perjalanan darah, menstabilkan hormon dan menguatkan rahim sebagai persediaan ke arah kehamilan.
mungkin sentiasa tertanya dihati..apakah benar BIOdex nie..nah usaha yang berterusan,berdoa dan tawakkal..lihatlah keberkesanannya dengan izin Allah yang Maha Esa doa mereka yang tidak putus telah ramai yang dimakbulkan.
saya berminat membeli BIODEX sekarang

TAHUKAH ANDA? Dalam kes kemandulan,kebanyakan tumpuan diberikan kepada pihak wanita, Punca kemandulan boleh dikesan dengan beberapa punca antaranya:

1) Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj

2) Penyakit dalam rahim

3) Penyakit dalam saluran tiub falopio dan kegagalan ovulasi (pengeluaran benih).

**Sedarkah anda?, anda juga mungkin berdepan dengan masalah ini?

**Berikhtiarlah dengan "PROGRAM KEHAMILAN BIODEX" semuanya mungkin akan tercapai dengan izin ALLAH...>>>>

**jangan mencagar usia dan keegoan anda kerna masa akan berlalu dan meninggalkan anda....>

Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin

saya berminat membeli BIODEX sekarang

ADVERTISMENT

Iklan Percuma>order-set-biodex-secara-sms-call-pos
>produk-biodex
>soalan kehamilan dan penggunaan Produk Biodex
>come visit us at Biodex kajang
>Testimoni pelanggan BIODEX kAJANG
>TESTIMONI VIDEO
>doa-mustajab doa-mendapatkan-zuriat
>kata-tuk-petua
>zikir-dan-doa
>Jobsmalaysia
>Csazone.blog
>Cuepacs.blog
>Staytuneonline.blog

saya berminat membeli BIODEX sekarang
AMARAN PEMBELIAN


Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH 0123953216 sharifah105@gmail.com

saya berminat membeli BIODEX sekarang