BIODEX KAJANG

anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my

Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH whatssup 0123953216 or call

sharifah105@gmail.com
" Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin..
wong284" Dalam kes kemandulan,kebanyakan tumpuan diberikan kepada pihak wanita, Punca kemandulan boleh dikesan dengan beberapa punca antaranya: 1) Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj 2) Penyakit dalam rahim 3) Penyakit dalam saluran tiub falopio dan kegagalan ovulasi (pengeluaran benih). **Sedarkah anda?, anda juga mungkin berdepan dengan masalah ini? **Berikhtiarlah dengan "PROGRAM KEHAMILAN BIODEX" semuanya mungkin akan tercapai dengan izin ALLAH...>>>> saya berminat membeli BIODEX sekarang... Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj " Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin......whattssup me 0123953216 or call


HOME contact us BUY BIODEX PRODUK BIODEX SOAL BIODEX
TRACK & TRACE
WAKTU SOLAT ALQURAN KEMUSYKILAN POS TESTIMONI VIDEO TESTIMONI BERTULIS orgtutorial


AMARAN PEMBELIAN DARI BIODEX KAJANG

BIODEX KAJANG 
whatssup me 0123953216 or call
**AMARAN PEMBELIAN>>>
Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH 0123953216 sharifah105@gmail.com


saya berminat membeli BIODEX sekarang��
�� anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my.. anda berminat membeli lazada.com.my..anda berminat membeli lazada.com.my
��
��
BIODEX KAJANG


saya berminat membeli BIODEX sekarang

Ahad, 23 Disember 2012

Pencucian dan Pembersihan

biodex my first choice   

whatssup me 0123953216 or call


I-COVER
MYR 49.90


Pencucian sederhana yang membantu membersihkan usus kotor dan membuang lemak.

KETERANGAN

Membantu membersihkan usus yang kotor, membuang lemak dibahagian perut dan usus. Amalkan sehingga keadaan normal dan diambil bila perlu.

Sangat sesuai untuk mengatasi sembelit, badan banyak angin/gastrik dan panas dalaman. Bertindak sebagai pencucian yang lebih sederhana.

********************************************

CONTOUR GEL
WM MYR 35.00 EM MYR 40.00


Berfungsi untuk memecahkan lemak dan membantu membuang angin, lendir, angin yang tersumbat serta membantu menurunkan berat badan.

KETERANGAN

Berfungsi untuk memecahkan lemak dan membantu membuang angin, lendir, angin yang tersumbat serta membantu menurunkan berat badan.

Panduan

Disapu dipangkal ari-ari, perut atau ditempat yang berlemak. Digunakan sekurang-kurangnya dua (2) kali sehari.

********************************************


PRODUK YANG BERKAITAN

stokin infrared MYR 38.00

SKY HERBS MYR 59.90

********************************************


D-TOXY


WM 88.00 MYR EM 98.00 MYR

Berfungsi untuk mencuci Saluran tiub falopio dan membuang lendir, lemak atau darah yang membeku. Ia juga berfungsi untuk menyelesaikan masalah senggugut dan Haid yang tidak Aliff atau sedikit.

KETERANGAN

Berfungsi untuk mencuci Saluran tiub falopio dan membuang lendir, lemak atau darah yang membeku. Ia juga berfungsi untuk menyelesaikan masalah senggugut dan Haid yang tidak teratur atau sedikit.

Kandungan

15 sachets x 15g
Serbuk soya, Serabut Larut jagung, Sekam psyllium, Serabut kelapa sawit, Oligosakarida, Serbuk beras Bebek, Serbuk bijirin, kolostrums Susu, Serbuk merah sedikit, L-Glutamin, Ekstrak Teh Hijau Teh Hijau, Ekstrak kacang ginjal putih, Serbuk garcenia Cambogia.
panduan

Bagi mereka yang mengalami Haid yang sedikit, tidak teratur atau tidak datang langsung sila ambil D-Toxy Bersama buah Nenas soli atau Nenas. Hentikan Sambung semula D-Toxy bagi mereka yang mengalami Haid yang berpanjangan, demam atau tidak sihat. Bagi yang Hamil atau tidak Haid pada Tarikh yang dijadualkan, hentikan Sambung semula D-Toxy dan Majukan Sambung semula Agung Diet dan Susu IGC. Jalani peperiksaan Tuah kencing atau imbasan selepas 10 hari.

Dos Yang Dicadangkan

Bagi yang mengalami kegemukan atau obesiti ambil satu (1) sachet pada waktu pagi sebelum sarapan dan sebelum makan tengahari.
Bagi yang menghidap penyakit darah tinggi, darah Pamah, kencing manis, migrain, gastrik, angin atau lain-lain penyakit yang KETARA, mulakan dengan satu (1) sachet Sahaja selepas makan.


********************************************PRODUK YANG BERKAITAN
BIO LOTION
WM MYR 24.90 EM MYR 00.00
CONTOUR GEL
WM MYR 35.00 EM MYR 40.00
********************************************NONI
WM MYR 32.00 EM MYR 36.00********************************************

produk berkaitanNatto-K 69.90 MYR

D-Toxy 88.00 MYR


********************************************KETERANGAN

Sejenis enzim yang dihasilkan dari proses penapaian soya yang diamalkan turun-temurun oleh masyarakat Jepun kerana kelebihannya yang:
• melancarkan peredaran darah, • mengelakkan pembekuan darah terutama bagi pesakit jantung dan strok, • mencegah kancer, • membantu sistem perkumuhan, • menguatkan daya ingatan, • mencegah osteoporosis (kereputan tulang), • mencantikkan kulit, • meningkatkan kesuburan (lelaki/wanita), • mengurangkan kandungan kolesterol dalam badan, • baik untuk yang menghidapi masalah tekanan darah tinggi.

Kandungan

30 tablet x 500g Serbuk beras perang, beras red yeast, serbuk enzim, serbuk nattokinase.

Panduan

Diambil 3- 4 biji sehari bagi yang bermasalah atau 1-2 biji sehari untuk memelihara kesihatan tubuh bagi yang tidak bermasalah
********************************************

PRODUK YANG BERKAITAN
BIO LOTION
WM MYR 24.90 EM MYR 00.00
CONTOUR GEL
WM MYR 35.00 EM MYR 40.00

********************************************CONTOUR GEL
WM MYR 35.00 EM MYR 40.00
KETERANGAN

Berfungsi untuk memecahkan lemak dan membantu membuang angin, lendir, angin yang tersumbat serta membantu menurunkan berat badan.

Panduan

Disapu dipangkal ari-ari, perut atau ditempat yang berlemak. Digunakan sekurang-kurangnya dua (2) kali sehari.


********************************************

PRODUK YANG BERKAITAN


 photo 1377322_648345845199626_2141657464_n.png


stokin infrared MYR 38.00Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WHi BiodeX perungkai masalah anda..biodex my first choice
biodex kajang

saya berminat membeli BIODEX sekarang
READ THIS???
PROGRAM BIODEX KEHAMILAN

Herba yang terdapat dalam Program Kehamilan Biodex itu ialah manjakani, kacip fatimah, madu dan sebagainya serta digabungkan dengan bahan lain seperti klorofil, spirulina, bijirin, perubatan sinseh, ayurveda dan perubatan Islam. Formula tersebut dibuat dalam bentuk pemakanan dan minuman serta perlu diambil hari-hari.

Daripada respons yang diterima, ramai wanita yang berjaya hamil setelah mengambil produk rangkaian pemakanan Biodex. Ada yang telah 16 tahun mendirikan rumahtangga dan tidak memiliki anak kini sudah mempunyai cahaya mata sendiri. Malah lebih mengkagumkan kerana beberapa pengguna dikurniakan anak kembar. Selain itu rangkaian pemakanan Biodex sesuai untuk wanita yang menghadapi masalah fibroid, ketumbuhan, haid tidak menentu dan hormon tidak seimbang.

*Wanita yang hanya mempunyai sebelah ovari, tersumbat, sempit, telur tidak matang, terlalu kecil atau lemah serta sengugut boleh mengamalkan pengambilan Biodex.

* Begitu juga dengan remaja yang menghadapi masalah senggugut.

* Wanita yang berbadan gempal dan akan berkahwin elok mengambil Biodex.

* bagi tujuan pelangsingan, melancarkan perjalanan darah, menstabilkan hormon dan menguatkan rahim sebagai persediaan ke arah kehamilan.
mungkin sentiasa tertanya dihati..apakah benar BIOdex nie..nah usaha yang berterusan,berdoa dan tawakkal..lihatlah keberkesanannya dengan izin Allah yang Maha Esa doa mereka yang tidak putus telah ramai yang dimakbulkan.
saya berminat membeli BIODEX sekarang

TAHUKAH ANDA? Dalam kes kemandulan,kebanyakan tumpuan diberikan kepada pihak wanita, Punca kemandulan boleh dikesan dengan beberapa punca antaranya:

1) Kemandulan disebabkan penyakit dalam faraj

2) Penyakit dalam rahim

3) Penyakit dalam saluran tiub falopio dan kegagalan ovulasi (pengeluaran benih).

**Sedarkah anda?, anda juga mungkin berdepan dengan masalah ini?

**Berikhtiarlah dengan "PROGRAM KEHAMILAN BIODEX" semuanya mungkin akan tercapai dengan izin ALLAH...>>>>

**jangan mencagar usia dan keegoan anda kerna masa akan berlalu dan meninggalkan anda....>

Program Kehamilan Biodex (PKB) adalah formula ideal • menghadapi masalah kesuburan lelaki/wanita • menghadapi kesukaran untuk hamil • menghadapi masalah haid dan berat badan • menghadapi kelemahan rahim dan keguguran • menghadapi alahan semasa hamil • inginkan kulit bayi yang cerah, halus dan gebu • ingin memudahkan proses bersalin • ingin kembali langsing & bertenaga selepas bersalin

saya berminat membeli BIODEX sekarang

ADVERTISMENT

Iklan Percuma>order-set-biodex-secara-sms-call-pos
>produk-biodex
>soalan kehamilan dan penggunaan Produk Biodex
>come visit us at Biodex kajang
>Testimoni pelanggan BIODEX kAJANG
>TESTIMONI VIDEO
>doa-mustajab doa-mendapatkan-zuriat
>kata-tuk-petua
>zikir-dan-doa
>Jobsmalaysia
>Csazone.blog
>Cuepacs.blog
>Staytuneonline.blog

saya berminat membeli BIODEX sekarang
AMARAN PEMBELIAN


Sila ambil Perhatian!! Pembelian Biodex (pkb) hendaklah daripada stokis/mobile Stokis yang dilantik sah oleh BIODEX HEADQUATERS khidmatrunding kajang PUAN SHARIFAH 0123953216 sharifah105@gmail.com

saya berminat membeli BIODEX sekarang